English
 
 
Departamentul nostru de Arhitectura integreaza toate tipurile de servicii ce tin de domeniul proiectarii in constructii oferind un raspuns unitar la cerintele beneficiarilor. Serviciul de proiectare oferit de catre acest departament este structurat pe directiile principale de calitate arhitecturala si tehnica, de capacitate de flexibilitate in variantele de raspuns, de adaptare la cerintele clientului, precum si de operativitate si alocare inteligenta a resurselor necesare procesului de concept arhitectural.

Prin departamentul Arhitectura, SEARCH CORPORATION ofera atat servicii de proiectare cat si servicii de consultanta in domeniul constructiilor.

imagebar.jpg

In cadrul departamentului de arhitectura se realizeaza:
  • oferte tehnice in vederea participarii la licitatii
  • eleborarea si intocmirea de proiecte, pe specialitatea arhitectura, pentru toate fazele de proiectare: proiect studiu de prefezabilitate, proiect studiu de fezabilitate, proiect tehnic si proiect detalii de executie, conform legislatiei in vigoare
  • proiecte de amenajari interioare si exterioare
  • asistenta tehnica pe perioada de executie a obiectivelor
  • consultanta pe domeniul arhitectura
In cadrul fiecarui proiect se urmareste ca, prin conceptie, acesta sa devina un element cu o arhitectura deosebita, moderna si functionala, imbinand tehnologii de ultima generatie, si sa reuseasca sa asigure in exploatare o intretinere usoara in timp, cu costuri cat mai reduse. Pentru fiecare obiectiv se doreste crearea unui element arhitectural si unic, care sa se inscrie volumetric in mod armonios in spatiul exterior inconjurator si care sa devina simbol, un element de reper, nu numai pentru zona in care se afla ci si pentru programul pe care il reprezinta.

Departamentul Arhitectura al SEARCH CORPORATION este format din arhitecti cu drept de semnatura, arhitecti stagiari si tehnicieni

PROIECTE REPREZENTATIVE
constr_civile
 
Copyright © 1999-2020 Search Corporation