English
 
imagebar.jpg
 • Elaborarea de solutii si dezvoltarea de aplicatii GIS pentru interogarea si analiza datelor spatiale
 • Elaborarea de solutii si dezvoltarea de aplicatii GIS pentru administrarea datelor atribut si spatiale.

  Departamentul GIS utilizeaza cele mai noi tehnologii existente (.NET, tehnologii privind stocarea si administrarea datelor spatiale, baze de date enterprise, baze de date distribuite) pentru dezvoltarea de solutii GIS destinate administrarii si monitorizarii retelelor de drumuri si straz, traficului rutier, cadastru rutier si imobiliar, zone de risc, managementul resurselor etc.:
  • solutii enterprise pe tehnologie ORACLE, MS SQL Server
  • solutii pentru date spatiale pe tehnologie ArcSDE
  • solutii standalone si web care permit actualizarea in timp real a datelor spatiale publicate online. Aplicatiile GIS online constituie premiza interoperabilitatii intre diverse autoritati si organizatii cu atributii in domeniul administrarii retelelor de drumuri si strazi

  Solutiile GIS dezvoltate de SEARCH CORPORATION pot include echipamente mobile care permit actualizarea bazei de date spatiale direct din teren.
  Informatia spatiala poate fi publicata online gratie tehnologiei de server si a functionalitatilor oferite de bazele de date enterprise.
 • Elaborarea de solutii si dezvoltarea de aplicatii GIS pentru publicarea datelor spatiale si atribut: instrumente de geoprocesare, aplicatii plug-in, aplicatii desktop, aplicatii web etc.
 • Elaborarea de analize si instrumente pentru analiza datelor spatiale
Departamentul GIS din cadrul Search Corporation poate elabora analize si instrumente de analize spatiale necesare proiectarii infrastructurii (analize de vizibilitate pentru aeroporturi,analize de vulnerabilitate, traseul optim pentru o cale de rulare propusa, etc)PROIECTE REPREZENTATIVE
studii_info_geo
 
Copyright © 1999-2020 Search Corporation